pondelok 04.novembra 2024 |
Menu 1 - GTH | Kelová polievka so zemiakmi 0,35l |
1 | | | | | | Bravčový plátok 83g na bratislavský spôsob (koreň. zelenina, smotana, hrášok)200 (1-obilniny obsahujúce glutén (lepok), 3-vajcia, 7-mlieko a mliečne výrobky, 9-zeler, 10-horčica) | | |
Menu 2 - GTH | 2 | | | | | | Kuracie soté pikantné 83g, dusená ryža 190g | | |
Menu 3 - GTH | 3 | | | | | | Granatiersky pochod 350g (1-obilniny obsahujúce glutén (lepok), 3-vajcia, 7-mlieko a mliečne výrobky) | | |
Menu 4 - GTH | 4 | | | | | | Bulgur s grilovanými šampiňónmi, syr 350g (1-obilniny obsahujúce glutén (lepok), 7-mlieko a mliečne výrobky) | | |
utorok 05.novembra 2024 |
Menu 1 - GTH | Karfiólová polievka 0,35 l |
1 | | | | | | Bravčový plátok znojemský 83g (sterilizované uhorky), dusená ryža 190g (1-obilniny obsahujúce glutén (lepok)) | | |
Menu 2 - GTH | 2 | | | | | | Kuracie rezančeky v sladko-kyslej omáčke 83g, dusená ryža 190g (6-sójové bôby) | | |
Menu 3 - GTH | 3 | | | | | | Žemľovka s jablkami a tvarohom 350g (1-obilniny obsahujúce glutén (lepok), 3-vajcia, 7-mlieko a mliečne výrobky) | | |
Menu 4 - GTH | 4 | | | | | | Cviklové rizoto 330g s parmezánom 20g (7-mlieko a mliečne výrobky, 9-zeler) | | |
Menu 5 - GTH | 5 | | | | | | MENU 5 - BEZ OBJEDNÁVKY - len na výdajni Rektorátu TU | | |
streda 06.novembra 2024 |
Menu 1 - GTH | Hrachová s párkom 0,35l |
1 | | | | | | Pečená krkovička 83g, dusená kapusta 200g, parená knedľa 160g (1-obilniny obsahujúce glutén (lepok), 3-vajcia, 7-mlieko a mliečne výrobky) | | |
Menu 2 - GTH | 2 | | | | | | Restovaná kuracia pečeň 93g na cibuľke 100g, dusená ryža 190g | | |
Menu 3 - GTH | 3 | | | | | | Strapačky s kyslou kapustou a slaninkou 350g (1-obilniny obsahujúce glutén (lepok), 3-vajcia) | | |
Menu 4 - GTH | 4 | | | | | | Šalát z čerstvej zeleniny s tuniakom a vajíčkom, toast 350g (1-obilniny obsahujúce glutén (lepok), 3-vajcia) | | |
štvrtok 07.novembra 2024 |
Menu 1 - GTH | Hovädzí vývar so zeleninou a cestovinou 0,35 l |
1 | | | | | | Mäsové guľky 83g, paradajková omáčka 200g, parená knedľa 160g (1-obilniny obsahujúce glutén (lepok), 3-vajcia, 7-mlieko a mliečne výrobky) | | |
Menu 2 - GTH | 2 | | | | | | Kuracie prsia zapekané so šunkou a nivou 83g, dusená ryža 190g (7-mlieko a mliečne výrobky) | | |
Menu 3 - GTH | 3 | | | | | | Moravské koláče 350g (1-obilniny obsahujúce glutén (lepok), 3-vajcia, 7-mlieko a mliečne výrobky) | | |
Menu 4 - GTH | 4 | | | | | | Šalát z pečenej koreňovej zeleniny, smotanový dresing 350g (7-mlieko a mliečne výrobky, 9-zeler) | | |
Menu 5 - GTH | 5 | | | | | | MENU 5 - BEZ OBJEDNÁVKY - len na výdajni Rektorátu TU | | |
piatok 08.novembra 2024 |
Menu 1 - GTH | Kulajda 0,35 l |
1 | | | | | | Bravčové Kung-Pao 83g, opekané zemiaky 200g (6-sójové bôby, 12-oxid siričitý a siričitany) | | |
Menu 2 - GTH | 2 | | | | | | Kuracie rizoto so zeleninou a syrom (7-mlieko a mliečne výrobky, 9-zeler) | | |
Menu 3 - GTH | 3 | | | | | | Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom 350g (3-vajcia, 7-mlieko a mliečne výrobky, 12-oxid siričitý a siričitany) | | |
Menu 4 - GTH | 4 | | | | | | Šalát z čerstvej zeleniny s gyrosom, toast 350g (1-obilniny obsahujúce glutén (lepok), 3-vajcia) | | |